Happy Tapping Vliegangst

Wat is Happy Tapping

Happy Taping is een unieke methode voor het wegnemen van stress, die het best valt te omschrijven als 'acupunctuur zonder naalden'. Happy Tapping is een andere benaming voor EFT, Emotional Freedom Techniques.

Het is een methode die door middel van kloppen - 'tapping' - op de energiebanen ervoor zorgt dat emotionele verstoringen worden opgeheven.

EFT gaat er vanuit dat iedere negatieve emotie het gevolg is van een verstoring in het energiesysteem. Deze verstoring zorgt ervoor dat je emoties voelt over bepaalde gebeurtenissen en situaties. Deze verstoring kan er zelfs voor zorgen dat je lichamelijke klachten ervaart.
Door de verstoringen in je energiebanen op te heffen kan je energie weer stromen en zullen de emotionele verstoringen verdwijnen.

Voor wie

De workshop Happy Tapping is geschikt voor iedereen die spanning ervaart in verband met vliegen maar waarbij de spanning niet het niveau 'angst' heeft. In dat geval is een individuele behandeling tegen vliegangst een betere stap.

Wat komt aan de orde

We beginnen de workshop met uitwisselen van informatie over vliegen. Vervolgens bespreken we wat de specifieke gebieden zijn waarop de spanning ontstaat.
Daarna gaan we aan de slag met het kloppen om zo specifieke klachten te lijft te gaan.

Wat zijn de effecten van Happy Taping

Effecten van het kloppen zijn over het algemeen direct merkbaar. Door het kloppen zullen emotionele verstoringen vrijwel onmiddellijk verdwijnen. Ook fysieke klachten kunnen direct veranderen.

Groepsgrootte

Deze workshop wordt gegeven in een groep van maximaal 10 personen.

Duur van de workshop

De workshop duurt 2 uur, maar hou rekening met een uitloop.

Locatie

De workshop vindt plaats in Voorburg, tenzij in de planning anders staat vermeld.

Kosten

Deze workshop kost € 95,- per persoon.

Groepsaanmelding

Indien je met tenminste zes personen wilt deelnemen aan deze workshop, kan je je als groep aanmelden. De datum wordt dan in onderling overleg vastgesteld.

Inschrijven

Neem contact met ons op via het contactformulier.

Meer weten

Wil je weten wat CaCademy te bieden heeft? Maak dan een afspraak voor een (telefonisch) persoonlijk gesprek. Het enige dat het je kost is een beetje tijd en het verplicht je tot niks. Je hebt dan de gelegenheid om met ons kennis te maken en te zien of Happy Tapping Vliegangst iets voor jou is.

Bel me terug voor meer informatie
Vorige pagina