EFT Level 2

Voor wie

Alle geïnteresseerden die Levenskracht EFT Level 1 behaald hebben en deze kennis daadwerkelijk in de praktijk hebben toegepast bij zichzelf en bij derden en tevens voor zowel artsen, psychologen en therapeuten uit de reguliere en alternatieve gezondheidszorg die Levenskracht EFT Level 1 behaald hebben. EFT mag al een tweede natuur zijn.

Wat komt aan de orde

Er wordt voortgebouwd op de grondslagen van de Emotional Freedom Techniques zoals behandeld in de opleiding EFT Level 1. Nieuwe onderwerpen die behandeld worden zijn onder meer
  • Palace of Possibilities
  • extra ontspanningspunten
  • zachtheid in de procedure brengen
  • kern issues
  • fysieke klachten
  • resultaten testen
  • werk via de telefoon/Skype
  • EFT in groepen

Resultaat

Na het volgen van de opleiding Levenskracht EFT Level 2 ben je in staat om EFT op een meer gevorderd niveau toe te passen in je dagelijkse praktijk en leven. Je leert hoe het is om EFT trainer / therapeut te zijn en wat daarbij komt kijken. Hogere succesratio's zullen worden behaald bij emotionele en fysieke klachten en er is een veel diepere kennis van de processen die plaats vinden bij het toepassen van EFT en het oplossen van de oorzaken van de fysieke en emotionele klachten. Het wordt mogelijk om te werken met groepen en om via de telefoon/Skype EFT toe te passen.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen. De minimale groepsgrootte bedraagt vier personen.

Duur van de opleiding

Deze opleiding duurt twaalf uur, verspreid over vier dag- of avondlessen van drie uur of twee dagen van zes uur.

Locatie

De opleiding vindt plaats in Voorburg, tenzij in de planning anders staat vermeld.

Investering

De investering voor deze opleiding bedraagt € 350,- (incl. btw). Dit is inclusief lesmateriaal, thee, koffie en lunches (voor zover van toepassing).

Groepsaanmelding

Indien je met tenminste vier personen wilt deelnemen aan deze opleiding, kan je je als groep aanmelden. De datum wordt dan in onderling overleg vastgesteld. Bij een aanmelding van een groep van vijf of zes personen wordt bovendien een korting gegeven van tien procent. Vanaf zeven personen wordt een korting gegeven van twintig procent.

Neem voor een groepsaanmelding contact met ons op.

Inschrijven

Neem contact met ons op via het contactformulier.

Meer weten

Wil je weten wat CaCademy te bieden heeft? Maak dan een afspraak voor een (telefonisch) persoonlijk gesprek. Het enige dat het je kost is een beetje tijd en het verplicht je tot niks. Je hebt dan de gelegenheid om met ons kennis te maken en te zien of EFT Level 2 iets voor jou is.

Bel me terug voor meer informatie
Vorige pagina