NLP Practitioner - Interventietechnieken

De NLP opleiding van CaCademy: als je wilt veranderen

Voor wie

De opleiding NLP Practitioner - Interventietechnieken is voor iedereen, die de NLP technieken wil kunnen hanteren om succesvol veranderingen aan te brengen bij zichzelf en bij anderen.
Voorwaarde is, dat je de opleiding NLP Practitioner - Coachingsvaardigheden en NLP Practitioner - Communicatie hebt doorlopen.

Wat komt aan de orde

  • Wat is NLP
  • Contact maken met mensen en het gebruiken van de je zintuigen tijdens dit contact
  • Vorm en inhoud van communicatieprocessen en de rol die onze zintuigen, emoties, lichaamshouding en taal daarbij spelen
  • Het bereiken van doelen, het vinden van hulpbronnen om deze doelen te bereiken en de neuro(logische) niveaus van veranderingen
  • Het ontdekken, doorbreken en veranderen van gedrags- en denkpatronen
  • Het toepassen van technieken om veranderingen aan te brengen op gedrag, emotie en denkwijze

Groepsgrootte

Deze opleiding wordt gegeven in een groep van maximaal twaalf personen. Op deze manier wordt gewaarborgd dat iedereen in de groep die aandacht krijgt die nodig is.

Duur van de opleiding

Deze opleiding duurt tien dagen, verspreid over een periode van een aantal maanden.

Locatie

De opleiding vindt plaats in Voorburg, tenzij in de planning anders staat vermeld.

Investering

De investering voor deze opleiding bedraagt € 1.725,- (incl. btw). Dit is inclusief lesmateriaal, thee, koffie en lunches.

Inschrijven

Neem contact met ons op via het contactformulier.

Meer weten

Wil je weten wat CaCademy te bieden heeft? Maak dan een afspraak voor een (telefonisch) persoonlijk gesprek. Het enige dat het je kost is een beetje tijd en het verplicht je tot niks. Je hebt dan de gelegenheid om met ons kennis te maken en te zien of NLP Practitioner - Interventietechnieken iets voor jou is.

Bel me terug voor meer informatie
Vorige pagina