Vrij van roken met EFT

Voor wie

Ben jij zover dat je jezelf wilt bevrijden van het moeten roken?

Roken kent vele emotionele en fysieke aspecten die leiden tot afhankelijkheid van een sigaret, sigaar en andere stimulerende rookwaar. Roken kent vele emotionele en fysieke aspectenHet gevoel om een sigaret op te steken gaat in rook op met behulp van EFT.

EFT (Emotional Freedom Techniques) is een revolutionaire methode van de Amerikaan Gary Craig. Deze wellicht vreemd uitziende methode helpt verbluffend snel om blokkades, angsten, depressies, verslavingen enzovoort te verminderen of zelfs op te heffen. Door in een bepaalde volgorde te kloppen op meridiaanpunten van het lichaam en te zeggen wat er in jouw geval speelt, stimuleer je je energiesysteem om vrij te gaan stromen. Het mooie ervan is, dat je het in verschillende situaties zelf kan toepassen.

Tijdens de workshop gaan wij daar samen met jou en de andere aanwezige rokers op in. De workshop zal vooral gaan om emoties die bij jou spelen bij het roken, de speciale momenten, de sociale aspecten en de rust die het geeft.

Natuurlijk staan we stil bij gewichtscontrole wanneer roken voor jou tot het verleden behoort. We gaan tips om vol te houden uitwisselen en hoe bewegen en sporten een belangrijke bijdrage hieraan kan leveren.

Er zal veel worden gelachen en we zullen met z'n allen bijzondere resultaten zien. Neem vooral je sigaretten mee, want we testen de resultaten meteen.

Groepsgrootte

Deze workshop wordt gegeven in een groep van minimaal vier en maximaal twaalf personen.

Duur van de workshop

Deze workshop duurt zes uur, verdeeld over twee avonden van drie uur.

Locatie

De workshop vindt plaats in Voorburg, tenzij in de planning anders staat vermeld.

Kosten

Deze workshop kost € 95,- (incl. btw) per persoon.

Groepsaanmelding

Indien je met tenminste vier personen wilt deelnemen aan deze workshop, kan je je als groep aanmelden. De datum wordt dan in onderling overleg vastgesteld. Bij een aanmelding van een groep van vijf of zes personen wordt bovendien een korting gegeven van tien procent. Vanaf zeven personen wordt een korting gegeven van twintig procent.

Neem voor een groepsaanmelding contact met ons op.

Inschrijven

Neem contact met ons op via het contactformulier.

Meer weten

Wil je weten wat CaCademy te bieden heeft? Maak dan een afspraak voor een (telefonisch) persoonlijk gesprek. Het enige dat het je kost is een beetje tijd en het verplicht je tot niks. Je hebt dan de gelegenheid om met ons kennis te maken en te zien of Vrij van roken met EFT iets voor jou is.

Bel me terug voor meer informatie
Vorige pagina