EFT Level 1

Voor wie

Voor alle geïnteresseerden die EFT willen leren toepassen in hun dagelijkse leven, los van welke ervaring ook met EFT of aanverwante methoden en tevens voor zowel artsen, psychologen en therapeuten uit de reguliere en alternatieve gezondheidszorg, die hun kennis en vaardigheden willen aanvullen met deze bijzonder krachtige techniek.

Wat komt aan de orde

De grondslagen van de Emotional Freedom Techniques worden behandeld
  • wat is de achterliggende gedachte van EFT
  • hoe werkt het
  • op welke fysieke en emotionele klachten en situaties kan het worden toegepast en
  • hoe moet het worden toegepast

Resultaat

Na het volgen van de opleiding Levenskracht EFT Level 1 ben je in staat om EFT in de basisvorm toe te passen voor fysieke en emotionele klachten. Er is begrip voor hoe EFT werkt, hoe het moet worden toegepast en wat de belangrijke schakels in het proces zijn. Na Levenskracht EFT Level 1 kan je aan de slag met de basis van EFT in je dagelijkse praktijk of leven.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen. De minimale groepsgrootte bedraagt vier personen.

Duur van de opleiding

Deze opleiding duurt zes uur, verspreid over twee dag- of avondlessen van drie uur of één dag van zes uur.

Locatie

De opleiding vindt plaats in Voorburg, tenzij in de planning anders staat vermeld.

Investering

De investering voor deze opleiding bedraagt € 175,- (incl. btw). Dit is inclusief lesmateriaal, thee, koffie en lunch (indien van toepassing).

Groepsaanmelding

Indien je met tenminste vier personen wilt deelnemen aan deze opleiding, kan je je als groep aanmelden. De datum wordt dan in onderling overleg vastgesteld. Bij een aanmelding van een groep van vijf of zes personen wordt bovendien een korting gegeven van tien procent. Vanaf zeven personen wordt een korting gegeven van twintig procent.
Neem voor een groepsaanmelding contact met ons op.

Inschrijven

Neem contact met ons op via het contactformulier.

Meer weten

Wil je weten wat CaCademy te bieden heeft? Maak dan een afspraak voor een (telefonisch) persoonlijk gesprek. Het enige dat het je kost is een beetje tijd en het verplicht je tot niks. Je hebt dan de gelegenheid om met ons kennis te maken en te zien of EFT Level 1 iets voor jou is.

Bel me terug voor meer informatie
Vorige pagina